fallback-image

Ethereum-alternativ är mer attraktiva än Bitcoin-alternativ, säger Deribit

Ethereum-alternativ lyser ljusare jämfört med Bitcoin-alternativ, enligt det institutionella nyhetsbrevet från Deribit. Trots att det första kvartalet 2020 har varit en glänsande period har händelserna från och med mars kryptoanalytikerna klistrat fast vid sina platser.

I juli gjorde både Bitcoin Lifestyle och Ethereum anmärkningsvärda vinster och gjorde HODlers rika. I enlighet med det nyligen utgivna institutionella nyhetsbrevet om Deribit , BTC-bygeln med 22 procent och ETH gjorde en rörelse på 48 procent under de senaste tio dagarna av juli. Inte konstigt att kryptohandlare är upptagna med att handla denna flyktiga men givande marknad.

Handel med Ethereum och Bitcoin bevittnar en stadig ökning

DeFi har bidragit främst till ökningen av ETH-priset. Värdet på ETH låst i DeFi-appar har ökat avsevärt de senaste månaderna, och det var bara en tidsfråga innan samma också återspeglades i priset. Volatiliteten i ETH-diagrammet tredubblades nästan de senaste dagarna och rörde 60 procent för att driva den senaste ETH-rally.

Både Ethereum-alternativ och Bitcoin-optioner registrerade också en uppgång i juli 2020. Den drastiska uppgången innebär den stigande derivatmarknaden för dessa högst rankade kryptokurser. I själva verket representerar siffrorna den största volymen på rekord sedan Deribit startade i maj 2018.

Ethereum-alternativ kommer att öka med ETH 2.0 och Medalla testnets lansering

Statistiskt sett uppgick ETH-optionerna i juli till 1 788 362 kontrakt. Å andra sidan handlades 380 804 Bitcoin-optionskontrakt i juli. Sammantaget gav omsättningen 4,3 miljarder dollar under den senaste månaden. Detta motsvarar ett betydande hopp på 52 procent jämfört med juni.

Den totala omsättningen i USD uppgår till 10,7 miljarder dollar. Även om ökningen av optionerna omsätter ett ökat handelsintresse, förblir investerarna försiktiga eftersom siffrorna för handeln i februari är mycket högre. Investerare tvekar fortfarande att trampa in i kryptovatten, särskilt efter krypto-routen i mars. Det skulle ta lite tid att återgå till volymnivån före pandemin.

Augusti har sett dämpade prisåtgärder hittills efter explosiva uppsättningar i slutet av juliperioden. Bitcoin-alternativ har hittills tystat intresse. Ethereum-alternativ har dock registrerat en liten ökning de senaste dagarna efter ett mindre dopp tidigare.

Den kommande Ethereum 2.0 och lanseringen av Medalla testnet kommer ytterligare att öka investerarnas intresse för Ethereum-optionsmarknaden. Det återstår att se om Ethereum-alternativ kan överträffa Bitcoin-alternativ på lång sikt.

Lena

Related Posts

fallback-image

WikiLeaks riceve $280,00 Bitcoin Donazione dopo le regole del tribunale Assange Non può essere estradato

fallback-image

The Periodic Table of Tokens

fallback-image

Second richest Mexican calls Bitcoin his „best investment ever“

fallback-image

Bitcoin course stimulation by Grayscale: Another 300 million USD bought in BTC